Kaka söker maka

22 Aug

En person som gillar att visa upp sig i skvallerpressen är ”Bonde-Jennifer” från TV-såpan Bonde söker fru. Eller vad man nu söker. Uppmärksamhet kanske? Jennifer Erlandsson har synts mycket sedan hon medverkade i programmet 2016. Nu kommer hon tillbaka som inslagsproducent.  Bl a har hon snyftat ut om sina tidigare relationer samtidigt som hon framhåller hur många beundrare som hör av sig och framhåller sin höga moral. Hon driver en turridningsgård med islandshästar i Slöinge i Halland under namnet Hellagården. Jennifer beskriver på sin hemsida att hon startade verksamheten när hon bodde på Öland 2011. Enligt egen utsago kom hon till Öland från Göteborg för att köpa sin tredje islandshäst. Det var av Johan Larssen som driver Kvarnbacka islandshästar. Hon blev kvar där och de blev ett par. 2013 flyttade hon till Slöinge med deras nyfödda dotter, 27 hästar och ett par av Johans bästa stalltjejer. Sedan blev hon ”bästa vän” med Johans förra fru som också har en dotter, ett år äldre. Johan har svårt att få till ett normalt umgänge för att träffa sina döttrar och därför pågår vårdnads/umgängestvister.

En anonym anmälan mot Johan ringdes in den 8 februari till länsstyrelsen i Kalmar när han var utomlands med barnen. Anmälaren är uppenbarligen både bekant med gården och vet inte bara när han är bortrest utan också när han kommer tillbaka. Nästa dag den 9 februari gör Mattias Gårdlund en kontroll i Skåne. Samma dag ringer han länsstyrelsen i Kalmar och uppmanar dem att göra en kontroll ”så snart som möjligt innan Johan kommer hem”.

Gårdlund säger att de gjort en ”normal kontroll” efter ”ett tips”. Ett tips är det samma som anmälan men varken detta samtal eller ”tipset” har Gårdlund diariefört i Skåne.  Den 10 februari görs en kontroll på Öland. Mattias Gårdlund säger att ”det finns ingen som sköter djuren” trots att han pratade både med den personen som är heltidsanställd och den bonden som sköter utfodring och tillsyn i Visseltofta. Uppenbarligen ljuger han för länsstyrelsen i Kalmar.

Gårdlund har  för övrigt varit klasskamrat med förra frun som alltså också har en vårdnadstvist med Johan och är bästa vän med Jennifer. Gårdlund lät sig intervjuas av ATL och uttalade sig ”…vi inte tycker att han (Johan) är lämplig för att driva djurverksamhet”. En som visste att Johan var utomlands och när han skulle komma hem var Jennifer Erlandsson…

Som framgick av min förra artikel så hotar nu länsstyrelserna i Kalmar och Skåne län att dra in tillstånden för Kvarnbacka islandshästar. Gårdlund föreslog även djurförbud i april och skickade ett utkast till Kalmar, som inte ville gå på den linjen.

Jennifer driver alltså ett konkurrerande företag och ligger i vårdnadstvist med Johan. ”Mitt företag har fått ett enormt uppsving tack vare Bonde söker fru”, säger hon till Land. Kanske finns en slant undanlagd ifall Johans hästar som genom en tillfällighet skulle hamna på rea?

Nu har hon gått ut med att hon ”dejtar någon” sedan i våras. ”Mannen uppges vara i 40- årsåldern och komma från Sydsverige. En annan källa tillägger att den okända kärleken påminner om en ”bonnigare variant av Justin Timberlake”, och att han själv befinner sig i ett liknande yrke som Jennifer. – Jag tror att det startade upp under våren. Han har tagit henne med storm.” Hon ”leker med någon” säger källan. Leken kanske förväntas ge resultat? Bedöm själva:

9 svar till “Kaka söker maka”

 1. Kill evil thieves 25 augusti, 2017 den 03:13 #

  ”Hästar gömda på en gård hos en bonde.”

  Hur har de fått reda på detta? Det klagas på DDR och dylika länder men skitsverige är inte långt efter, tro mig för jag har själv erfarenhet av detta. Jävla angiverisamhälle och de arbetsskygga lever gott på det.

 2. Mats Svensson 23 augusti, 2017 den 07:03 #

  Egentligen undrar jag om man blir förvånad? Det som förvånar mig mest är att cheferna inte bryr sig om vad som sker på golvet. Marcus Björklund kom från Skatteverket vilket enligt många är en högt ansedd arbetsplats och nedgraderade sig till Länsstyrelsen där bottenskrapet hamnar. Någon människa skulle gräva varför han inte fick vara kvar på Skatteverket.
  En högt uppsatt chef på den skånska länsstyrelsen sa att han är deras kaffepojke och att inspektörerna bestämmer över avdelningen. En svag chef som inte kan få ordning på sina lakejer, allt tyder på det.
  Den där fjanten Gårdlund verkar vara den som bestämmer på jobbet, var det inte han som åkte över till Tyskland med en kollega för att köpa sprit på arbetstid? De hade sagt att de skulle kontrollera grisar på båten. Sicket svin!

  • Kill evil thieves 25 augusti, 2017 den 03:00 #

   Mattias Gårdlund hade väl dessutom åkt till Asien tillsammans med en pedofil (möjligen hebefil), även denne anställd på länsstyrelsen. Två ogifta karlar åker över till Asien varav en är pedofil/hebefil. Man får sina misstankar.

 3. M 23 augusti, 2017 den 08:44 #

  TRAMS, kopia !!!!!!?
  Det är ju jag som är originalet !

  M

  • Fina Axelina 23 augusti, 2017 den 01:41 #

   M är helt klart ett original med allt det innebär.

 4. Marjasin 22 augusti, 2017 den 10:18 #

  Detta har jag kopierat från fejjan. Rödtotten är Matthias Gårdlund.
  -Rödtotten terroriserade flera år ett äldre par med tre shettisar med diverse anmärkningar. Visade sig sen att deras mark ville ett välkänt byggbolag köpa och bygga bostäder, och av en händelse råkade en av hans kompisar äga det. Shettisarna skänktes till en bekant. Paret flyttade in i en lägenhet i Malmö och ett barnbarn övertog gården. Hennes man är domare i högsta domstolen och har smulat sönder rödtottens flera anmärkningar hos flera djurhållare, tror nog han ångrar sig lite…. Korruption lär det visst heta…… –

  • Kill evil thieves 25 augusti, 2017 den 03:03 #

   Det låter jävligt ruttet. Skriv gärna en artikel om detta.

 5. Solveig 22 augusti, 2017 den 07:20 #

  Men, nej, men kanske,, MEN …… ja!!!???
  Inte kan det väl ……

  Visst, men, jaja jag har i min enfald inbillat mig att det var en engångsföreteelse nör jag själv utsattes för bedrägeri av en tjänsteman som visst verkar vara bekant med ”Justinkopian”.
  Hur kommer det dig att sånt här, typ, bedrägeri av tjänstemän för att uppfylla någons önskningar tillåts och kan fortsätta?

  Jag skäms att jag är medborgare i ett land som totalt skiter i sitt folk, skiter i landets lagliga rättigheter för den enskilde, skiter i de mänskliga rättigheterna, skiter i internationell för landet gällande rätt och på det mörkar och därmed utsätter den enskilde för ytterligare övergrepp. För den stackare som försöker protestera, vara obekväm och krånglig och överklaga, gräva i deras skitiga byk finns ”metoder” att ta till. Post ”försvinner” och det ställer genast till följdproblem, finns barn nyttjar man soc, okända bila ”råkar” köra fel/ ta fikapaus i skogskanten mm mm påhittiga mer eller mindre smarta ideer. Funkar inte de ”enklare” metoderna så finns det mer vilket jag inte riktigt ids skriva om för då blir jag sittande halva natten och det har jag inte lust med.

  Förbannade skitlång som låter vissa förse sig på andras bekostnad.

  Och ja, sannolikheten finns ju tyvärr att bondebruden utnyttjar en människa för att hämnas sin fd, hur kan sånt bara få passera, skrämmande.

  Lycka till med att avslöja det här för det finns troligen en och annan hund begraven här och där bara de som råkar veta något är så vänliga och delger det på något sätt till bloggerskan. Det kan inte vara meningen att människors liv och livsverk ska slås till spillror gång på gång på gång på gång.
  Nä ni som vet mer fram med lite civilkurage nu, det kommer ni att må bättre av sen.

  • yorkielove 22 augusti, 2017 den 07:33 #

   För många egon, som inte bryr sig om någon/ något förutom sig själva förstås.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: