Stor polisinsats mot gammal man

23 Okt

 

gra-jakoLäste ni något i tidningarna om den stora polisaktionen i Haglösa i Trelleborg den 7 oktober där flera hundra, ja 608 individer sammanlagt, fick sätta livet till och slängdes i en container? Nej, skulle inte tro det. Ibland saknas inte polisresurser. Och ibland är pressen inte intresserad.

Bilden ovan är sista av den grå Jakon Jocke. Han avlivades den 7e av veterinär Cordelia Bracht på Fågel och smådjurskliniken i Lomma för hon tyckte inte han var lämplig för omplacering pga näbbskadan. Veterinären skriver ”Rapport skrives till Djurambulansen och uppdragsgivaren nästa vecka”. (Djurambulansen Jonas Tysklind). Den veterinär som anlitades för att bedöma djuren inför massavlivningen på gården var Fredrick Willett från Helsingborg. Det är långt mellan Helsingborg och Trelleborg.

Den 16 augusti i år upptäckte djurskyddskontrollanterna att en 82-årig man, som länsveterinär  Leif Felton satte totalt djurförbud för två år sen, fortfarande hade flera hundra fjäderfä, ett antal katter samt en grå jakopapegoja. Såvitt jag kunnat utröna fanns inga klagomål på själva djuren. Det handlar om att ”utrymmen som inte uppfyller kraven i lagstiftningen” och ”aveln är okontrollerad”. Vad det sista nu innebär. Leif Felton ansåg att ett förbud som inte var tidsbegränsat var ”proportionerligt”.

Den 12 september beslutade Leif Felton att ”omhänderta” samtliga djur hos mannen enligt §31 djurskyddslagen. Den paragrafen används när det inte handlar om lidande djur. Enligt praxis tillämpades ”undantagsregeln” §74 djurskyddsförordningen att ”beslutet gäller omedelbart även om det överklagas”.

Den 4 oktober fattade Leif Felton beslut att samtliga djur skulle avlivas och att beslutet gällde omedelbart. Förstås. Det går som bekant bra att överklaga redan avlivade djur. Djuren undersöktes av veterinär den 7e, dvs han fattade avlivningsbeslutet tre dagar innan. Kanske kan man säga att veterinärernas skrivningar skulle matcha det redan fattade beslutet?

Fredagen den 7 oktober slog polisen till med sju man. Fem man utförde blodbadet på gården och ett par vaktade ägaren.

katt-med-ungeDet var katten ovan med sin lilla unge ca 3 veckor gammal.

katt3Denna vita hankatt med svarta tecken. Medan han levde bedömdes han som ”stressad och aggressiv, vildkattbeteende”.

katt4Och denna lilla gråa katthona beskrevs som ”avvaktande”.

De fåglar som avlivades på gården var 8 vaktlar, 149 duvor, 53 kycklingar, 15 gäss, 9 kalkoner, 34 ankor, 87 tuppar,  och 248 hönor.

duvaDen 24 oktober gjorde polisen ett återbesök och fann en duva som togs av daga. Nu finns bara mannen kvar. Ett tag.

Mannen, som miste sin fru för ett par år sedan, hade bara djuren. Nu är han fullständigt krossad. Och då har han inte fått räkningen än eller åtalats. I Sverige överlever bara de starkaste, de som kan anpassa sig eller, som Felton, återanpassas.

48 svar to “Stor polisinsats mot gammal man”

 1. Madelyn 7 februari, 2017 den 01:17 #

  Länsstyrelsen bedriver häxjakt. Och tyvärr är de inte ärliga heller. De förvandlar tex. en försummad morgonrykt till en en vana att missköta hästar. Det värsta är att alla tror de som plågar djur får djurförbud..bara djurplågare.
  Men det finns många olika anledningar till ett djurförbud…. förr även korrupta djurskyddsinspektörer.
  Det värsta är att det är på livstid ,utan rätt till en försvarsadvokat.
  Om du inte kan slänga upo några hundra tusen själv.. vilket de allra flesta med djurförbud inte kan.
  Och själv försvara sig mot 10-12 tjänstemän med en samstämmig historia , som motpart. Säger bara en sak!
  Lycka till , det behöver du…För du förlorar med 95% säkerhet målet.
  P.s! Djuplågeri är även lika med svår vanskötsel och går under Brottsbalken.
  Tror maxstraffet är 2 år.. ev 3 år . Det är inte alls länge då jämfört med livstid.
  !!??!!😯

 2. Mariette 11 november, 2016 den 09:19 #

  Det enda sättet att hjälpa knäckta djurägare är att hjälpa dem till vinst i de allmänna förvaltingsdomstolarna och i de allmänna domstolarna och framförallt I DERAS EGET NAMN !!!!!

  • AMD 17 november, 2016 den 10:47 #

   Ja, om de orkar. Vi människor är så olika. Jag undrar, om det går att fråga denne djurägare hur han mår, och vad vi kan göra?

   Ett problem är att de flesta som begriper detta är redan väldigt tilltufsade, och vi orkar själva inte så mycket …

   • forystablogg 17 november, 2016 den 06:04 #

    Det är bara att begära ut handlingarna från länsstyrelsen och ta kontakt/söka upp. Det behövs fler som bryr sig!

 3. flisflisan 3 november, 2016 den 04:44 #

  när jag ser bilderna så kommer det bara ett enda ord i mitt huvud, ett starkt ord,”djurmördare”stackars katter o papegojjan, en fågel med denna näbb kan mycket väl klara sej o ägare har helt tydligt anpassat maten till fågeln, men som vanligt får fullt friska djur sätta livet till när LS är i farten, dom måste ju sakna samvete o empati, blir så arg

  • forystablogg 17 november, 2016 den 06:05 #

   En länsveterinär som kan utnyttja ett barn hänsynslöst under flera år, var tror du den empatin sitter?

   • Jenny 7 december, 2016 den 12:55 #

    Alltså jag vill ha ut dessa domar mot honom. Jag är en av dessa djurägare han har satt jakt på, eller först var det Ann Sjöholm. Jag kämpar och kämpar och kämpar allt vad jag kan emot dom. Jag överklagar allt och har en superbra advokat som kan djurrätt, men är så jävla förbannad att någon som HAN tar beslut om andra människors liv när det onekligen har visar att han kan inte ta resonliga beslut och tänka logiskt, för då skulle han inte utnyttjat ett barn sexuellt i så många år, en normal människa agerar inte så. Hörde han har en dom på djurplågeri också. Jag lever under äcklig stress och press, har ändrat om hela mitt liv pga dom för en katt de tyckte var för gammal (24år), hotade min veterinär så hon ”mindes” plötsligt inte mig, i 2,5 år har jag hållt på.

 4. nimby 28 oktober, 2016 den 10:48 #

  När jag ser de stackars döda djuren, speciellt kattmamman och hennes lilla kattunge, så blir jag ledsen och arg.

  • forystablogg 28 oktober, 2016 den 11:20 #

   Ja det skär i hjärtat. Det måste finnas andra sätt. Det måste införas etikprövning vid myndighetsbeslut.

 5. Mariette 28 oktober, 2016 den 09:07 #

  INFORMATION OM DJURET:: Djurambulansen Jonas Tysklind AB, 0704 – 930629, djurakut@gmail.com

  HANTERING: Bulvan

  ÄGARE/OMBUD: Mikael Gustavsson

  • forystablogg 28 oktober, 2016 den 09:20 #

   Har du belägg för det?

   • Mariette 28 oktober, 2016 den 09:43 #

    Japp han har samma ”sjukdomar” som Djurambulansen i Skåne AB.

   • nimby 28 oktober, 2016 den 10:44 #

    Om det stämmer ska de anmälas. Vänligen gräv i det där, Astrid!

  • nimby 28 oktober, 2016 den 11:03 #

   Jonas Tysklind är verksam i två bolag.

   1. Djurambulansen Jonas Tysklind AB (ordinarie ledamot). Startades 2015-02-13 i Båstad. En person vid namn Giers är inblandad i verksamheten (suppleant). Omsättning 2015 = 400 000:-

   2. Häljarpsgårdens Hästcenter (enskild firma, innehavare). Näringsverksamheten startade 2004-11-11, registreringsdatum 2015-09-17 i Båstad.

 6. yorkielove 27 oktober, 2016 den 03:24 #

  Hur kan dessa personer, som kallar sig djurskyddshandläggare, men som är sadister kunna tillåtas fortsätta?
  Förnedrande för dem och för Sverige!

 7. Chris 26 oktober, 2016 den 02:18 #

  Vadå okontrollerad avel? Leif Felton kan ju inte ens kontrollera sin egen personliga ”avel”, utan att begå övergrepp mot en stackars minderårig. Fängelsetiden lär inte förändra honom, detta är en läggning han har. Har har tydligen fler osmakliga läggningar som texten ovan visar på. Tycker Leif Felton ska få en administrativ åtgärd så han inte upprepar sina tilltag, ett kvinno/barn förbud, där han på obestämd framtid inte får ha någon kvinna (eller ska vi säga flicka) vare sig i sitt hem, i sin bil eller någonsin få vara ensam med det motsatta könet, definitivt inte genom arbetet. Inte heller få bjuda någon kvinna på mat eller dryck, den som försöker hjälpa honom att umgås med kvinnor kan själv få kvinnoförbud.
  Att han ska sitta som länsveterinär är ett bisarrt skämt! Har de verkligen ingen urskiljning alls? Han är en usling som ger sig på de svaga!

  • nimby 28 oktober, 2016 den 10:47 #

   Jag tycker faktiskt inte det är för mycket begärt.

   Har man fått djurförbud – ej pga djurmisshandel utan t.ex. pga många grejer i hemmet – får man inte ens mata fåglar. Detta djurförbud gäller på obestämd tid. Då ska självklart en pedofil behandlas åtminstone lika illa.

 8. Kaj 24 oktober, 2016 den 02:07 #

  I fredags vid morgonkaffet påtalade en kollega till mig (han har hundar katter och lamadjur) att han sett dokumentären om ”Hästmanen”. Han och jag diskuterade detta och vår avsky för det. Då blandar sig en annan sig i samtalet och berättar hur mycket hon saknar programmet ”Djurskyddarna” och inte fattar att folk kan ”plåga” sin djur och att såna människor borde man slå ihjäl. Jag tände naturligtvis på alla cylindrar och hade en 20 minuters utläggning om brottslingarna på Djurambulansen, om korrumperade tjänstemän på Länsstyrelsen samt pengagalna tv-producenter som kan vinkla och ljuga ihop vad fan som helst. Ger det bara klirr i kassan så skiter dom i vem dom utsätter. Personen i fråga som tycker Djurskyddet är bra är på oss i praktik. Hon är alltså arbetssökande och tycket att tjänstemännen på arbetsförmedlingen är hemska och förföljer folk och ”tvingar arbetslösa” att redovisa vilka jobb dom har sökt, förfärligt. Men Djurskyddsinspektörer är jätteduktiga. Tyvärr är hon inte ensam. Tv 4 hjälper till och stöttar ett rättslöst samhälle och fullständig anarki i djurskyddets namn! Tvi fan!

  • Celia Sager 24 oktober, 2016 den 04:07 #

   Ja, tyvärr är det många, som er praktikant, som litar på myndigheter, eftersom de inte själva upplevt lst’s
   lögner & maktmissbruk.
   Tragiskt att TV4 inte tar sitt ansvar mer än att de tillät att programmen öht sändes.

  • nimby 24 oktober, 2016 den 05:50 #

   Bra, Kaj! Det verkar finnas massor av människor som fortfarande litar på myndigheter och media. Det gäller att väcka dessa indoktrinerade människor så att de är medvetna om vad som pågår. Vi som blivit bestulna, misshandlade och fått våra friska fina djur dödade ska inte behöva skämmas. Jag vägrar skämmas – det är rånarna som ska skämmas!

   • Roland Andersson 25 oktober, 2016 den 10:11 #

    Tack! Du har helt rätt. Vårt samhälle är uppbyggt på mobbning och nobbning, I detta system ingår det att mobbarna får offren att skämmas. Jag vädjar till alla drabbade hör av er, rättvisan segrar som regel i längden med sanningen. Men inte förrän vi agerar gemensamt. Inget händer förrän vi är tillräckligt många) Dessa gärningar skall besegras med moral och fakta på ett siriöst sätt. Lägg detta på minnet det kommer snart ut en hemsida när styrelsen är klar. Var och en som tar ansvar för våra barns och vårt lands framtid, är välkomna att höra av sig. Vi behöver klarsynta rättstänkande människor med sunt förnuft i styrelsen, givetvis även som medlemmar. fyra-m@hotmail.com (inga mailadresser utlämnas) .

    • AMD 28 oktober, 2016 den 08:49 #

     Bed Astrid att hon skriver om din organisation när ni är klara, så att vi kan bedöma om den är bättre än Djurägarna i Sverige!

     • Roland 2 november, 2016 den 09:19 #

      Det är dags att organisera oss och samarbeta, ingen är bätre än den andra. Jag ber därför djurägarna och andra org. för rättstänkande att kontakta mig på.fyra-m@hotmail.com Det är dags att handla (innom lagens gränser inte lagen som ls tillämpar)

 9. forystablogg 24 oktober, 2016 den 10:38 #

  Sverige har blivit ett tjänstemannastyrt land. Tjänstemännen har getts rätt att tolka lagarna efter eget godtycke, agera polis, utredare, domare och exekutor av straff som de själva utfärdat och tycker är rättvisa och proportionerliga. Detta handlar naturligtvis inte om att ”rädda djur” utan att straffa människor som brutit mot tjänstemännens egna ”domar”. För det är så länsstyrelserna ser på sig själva, som en domstol och därtill en bättre domstol än andra. Därför negligeras ofta domstolsbeslut exempelvis om någon djurägare skulle få tillbaka ett tillstånd i kammarrätten så fattar helt enkelt länsstyrelsen ett nytt beslut och drar bort tillståndet. Sen fattas beslut om djurförbud som skall gälla genast även om det överklagas. Något djurskydd finns inte längre med. Det handlar om maktutövning och tillgång till våldsmonopolet för att driva genom besluten och att dra bort alla möjligheter motparten (djurägaren) har att få juridisk prövning. Det viktigaste är att snabbt skaffa undan bevisen (djuren) oavsett hur många djur som blir lidande på kuppen. Så verkar tjänstemännen för att omöjliggöra startande av djurföretag genom att både hålla i tillståndsgivning enligt subjektiva bedömningar av ”lämplighet” något som andra som vill starta företag inte behöver underkasta sig och omfördelning av förmögenheter till opportunistiska företagare och i slutändan avfolkning av landsbygden. Blotta skräcken för handläggarnas makt och metoder avhåller folk från djurhållning. Men även Hitler började med att plocka av judarna deras djur, vilka i de flesta fall avlivades, för att sedan ge sig på människorna.
  Att politiker, lagstiftare och media inte reagerar på denna utveckling tyder på att det verkar i ett högre syfte. Vi skall fråntas vår möjlighet till försörjning genom att producera vår mat på landet, jordbruket görs olönsamt genom kontroller och pålagor, våra hus behövs till nyanlända från tredje värden och polisen jagar ankor.

 10. Mariette 24 oktober, 2016 den 06:30 #

  Det har hänt från och till sedan Länsstyrelserna tog över djurskyddskontrollen den 1 januari 2009 att stora djurbesättningar omhändertas. Ibland rör det sig om samma djurslag och däremellan handlar det om flera olika djurslag i samma besättning och omhändertagande.

  Ibland förefaller det som om folk utnyttjar snälla personer som inte kan säga nej till att ta emot djur varpå dumpning av djur på löpande band sker hos just den personen vilket naturligtvis så småningom resulterar i hundratals djur hos samma djurhållare. Av en händelse blir sedan den personen anmäld för missförhållanden för djur och normalt sett är det då vi får bevittna hur ”Hjältarna från Ingelsträde” kommer djuren till undsättning.

  Nu har emellertid ”Hjälten” kommit i blåsväder och vill inte gärna vara med i media på samma sätt som tidigare men är fortfarande aktiv och var ska sleven vara om inte i grytan. Han har ju rutin på stora omhändertaganden som han också har lovprisats för.

  http://www.hd.se/2010-03-18/vanvardade-djur-fick-fristad-i-ingelstrade

  • forystablogg 24 oktober, 2016 den 10:15 #

   Just i detta fall dödades djuren på plats. Mannen födde upp ankor mm själv och sålde.

 11. Sten-Arne Persson 23 oktober, 2016 den 08:55 #

  Vad säger alla dessa djurvänner som genom gåvor och medlemsavgifter berikar till exempel ”Djurens Rätt” som aldrig reagerar när länsstyrelsens och polisens djur- och människobödlar härjar fritt som i detta och andra fall. Bojkotta de djurskyddsföreningar som inte respekterar varken djurens eller djurägarna och deras familjers liv och hälsa. Hur många djur och djurägare skall dessa syndapengar sända in i döden, med hjälp av anonyma anmälningar och falska anklagelser av onda, avundsjuka eller okunniga ”djurrättsmänniskor”. När skall den lagstiftande församlingen och regeringen i Sverige stoppa detta ofog? Börja med att Införa ett ekonomiskt tjänstemannaansvar och inrätta särskilda domstolar i djurrättsmål med praktiskt, teoretiskt ekonomiskt sakkunniga funktionärer som ledamöter i rätten. Dina medlemsavgifter och gåvor till Djurrättsorganisationerna håller på att utrota våra husdjur som kan vara skillnaden mellan liv och död om vi hamnar katastroflägen.

  Det ska inte kunna gå att skicka en räkning till djurägaren för ett onödigt omhändertagande av 300 friska välmående nötkreatur som gick på bete i Värmland. Bara för att flytta djuren till andra beten till stora kostnader för djurägaren. Det var inte bättre beten dit de flyttades. Men det kostade djurägaren 2 160 000 kronor som polisen glatt betalade ut i förskott till omhändertagarna för att sedan avkräva djurägaren dessa syndapengar. Om jag inte minns fel blev djurägaren skyldig runt 900 000 kr + dröjsmålsränta när djuren var sålda av polismyndigheten. Djurens värde räckte inte på långa vägar till att betala de onödiga kostnaderna för omhändertagandet.
  Här är en länk till Galenskapen i Karlstad. https://forystablogg.wordpress.com/?s=galenskapen+i+Karlstad&submit=S%C3%B6k

  När skall Svenska folket resa på sig och säga ifrån och försvara våra djur och djurägare?
  Här nedan ännu en länk som berättar om hur samhället behandlar en renlevnadsman som använder sina 10 hästar till dragkraft i sitt jordbruk som han drivit helt med riktiga hästkrafter och stor uppfinningsrikedom. Dessa tio otroligt samspelta och välskötta hästar har omhändertagits av Länsstyrelsen samtidigt som polisen utan orsak misshandlat honom svårt för andra gången utan orsak. Nu hotar vårt sjuka samhälle att avliva dessa unika hästar som Sten-Gunnar visar upp på denna film som ingår i länken nedan och som även finns på Youtube under rubriken ”Glimtar från Sand”.

  Dessa tio otroligt samspelta och välskötta hästar har omhändertagits av Länsstyrelsen samtidigt som polisen utan orsak misshandlat honom svårt för andra gången utan orsak. Nu hotar vårt sjuka samhälle att avliva dessa unika hästar som Sten-Gunnar visar upp på denna film som ingår i länken nedan och som även finns på Youtube under rubriken ”Glimtar från Sand”. Du som njuter av djur, natur och bondekultur missa inte denna film. https://forystablogg.wordpress.com/?s=sten-gunnar&submit=S%C3%B6k

  Det är hög tid att reagera, dessa hästar och deras beskyddare Sten-Gunnar behöver snabb hjälp innan Länsstyrelsens bila faller över en fantastisk man och hans hästar. Ta del, sprid och protestera. Något liknande kommer inte att kunna upplevas i verkligheten i Sverige om dessa hästar avlivas.
  Detta är en skandal!!!!!

  • nimby 24 oktober, 2016 den 10:28 #

   Det handlar främst om pengar. Kopplingar (släkt- och vänskap) mellan anmälare/polis/länsstyrelse/hälare är inte helt ovanligt.

   De som skänker pengar till t.ex. Djurens rätt är säkert själva involverade i verksamheten, om inte så är de naiva/ovetande.

 12. AMD 23 oktober, 2016 den 07:56 #

  Jag kommer att tänka på doktor Teleborian i böckerna om Lisbeth Salander. Somliga blir helt enkelt höga på att plåga. I detta fall kunde han plåga både värnlösa djur och en gammal värnlös man samtidigt. Att tvingas åse hur familjemedlemmar mördas brukar väl kallas tortyr i normalt språkbruk?

 13. flisflisan 23 oktober, 2016 den 06:10 #

  jag föreslår att samtliga skriver til LS skåne o ifrågasätter hur det kan komma sej att en dömd för barnsexbrott kan vara helt fri o mörda så många djur, jag kommer att göra det, fy fan (rent ut) har dom någe celler kvar i huvet , knappast, stackars den äldre mannen

  • yorkielove 23 oktober, 2016 den 06:31 #

   Lst svarar då att Veterinära Ansvarsnämnden har beslutat att han ska ha kvar sin legitimation.
   Så många veterinärer, handläggare hittar på helt lögnaktiga beskrivningar om både djur och djurägare.
   Jag fattar ärligt inte hur någon av dem blir trodd.
   Och hur de står ut att leva i sin värld av lögner!

   • forystablogg 24 oktober, 2016 den 10:17 #

    Myndigheterna täcker upp för varandra. Jämför riksrevisionen som ju ska granska men avslöjades med att de ägnade sig åt ryggkliande bl a med landshövdingen i Skåne!

  • Roland Andersson 23 oktober, 2016 den 09:11 #

   Helt rätt ser fram emot detta

 14. yorkielove 23 oktober, 2016 den 02:44 #

  Tillägg: De människor som skall ingripa i andra människors liv måste ha en adekvat utbildning och empatisk förmåga. De måste också kunna objektivt hantera olika typer av information. Kunskaper om vad man gör med de människor man möter måste bli mycket större. Inom sjukvården brukar vi säga Nil nocere, att aldrig vålla skada är högsta prioritet!”
  Celia

  • elisabeth 23 oktober, 2016 den 09:32 #

   Denna prioritet borde alla vetrinärer anama Nil nocere

  • forystablogg 24 oktober, 2016 den 10:18 #

   Med empatisk förmåga skulle sådana order inte kunna utföras.

 15. Roland Andersson 23 oktober, 2016 den 02:32 #

  Jag tycker det är dags att ställa frågan till alla länstyrelser vad skillnaden är med detta förfarande och starten på narzisternas stölder från judarna, den fortsättningen känner vi till. De vore intresant att få veta om någon ls överhuvudtaget kan ge ett ärligt svar på den frågan. Sen undrar jag vad allmänheten har för ansvar i detta, när allmänheten tillåter det fortsätta. Var är skillnaden ur ett barns perspektiv att bli bortrövad från biologiska föräldrar eller fosterföräldrar som de levt med sen starten. Dessutom delas gamla par av ekonomiska själ, som levt ett helt liv tillsammans. Svenska medborgare! hur kan ni tillåta detta? Vår framtid är barnen, deras framtid vårt ansvar. Sen tycker jag personligen att de är meningslöst att straffa en pedofil, däremot skall han inte få gå lös utan måste hållas instängd.Ekonomiskt i de här fallet skulle väl inte göra någon större skillnad för skattebetalarna.

  • AMD 23 oktober, 2016 den 07:53 #

   Den frågan bör ställas i hela samhället, inte bara till länsstyrelserna.

   • Roland Andersson 23 oktober, 2016 den 09:08 #

    så löd frågeställningen, men ls har skyldighet att svara, svaren kan bli mycket intresanta senare p.g.a. att nu kommer det att bli en fortsättning, och hit tills är deras svar godag yxskaft. Allmänheten däremot tiger. Frågan löd ”vad är vårt ansvar” Vi är emot allt vad våld och hot heter, efterlyser ett empatiskt samhälle, och myndigheter som står för detta. De är dags att organisera oss som har lita realistiskt och empatiskt tänkande. Rädda vårt underbara land innan de är för sent. Vi efterlyser spec kvinnor som inte får komma till tals i vårt nobbnings system. fyra-m@hotmail.com alla som verkligen vill ställa upp för de svaga i samhället, hör av er. Moral mot makt missbruk

 16. yorkielove 23 oktober, 2016 den 01:56 #

  Så blir resultatet, när man låter psykopater agera:(
  Jag skäms, när jag tänker på den äldre man, som ifråntogs sina hundar för att det såg ”skräpigt” ut på tomten. Han fick inte ens behålla en hund.
  Fick istället en faktura på ca 100000:(
  Bara en psykopat ”klarar av” att genomföra liknande illdåd.

  • Lerousse 23 oktober, 2016 den 08:38 #

   129.500 kr var fakturan på, pensionerad läkare 77 år då.

 17. nimby 23 oktober, 2016 den 01:42 #

  Vidriga jävla ynkryggar. Ingen respekt till snuten där. Hoppas att varenda sten som kastas mot dem träffar dem i huvudet.

  Vilka var djurskyddskontrollanterna i detta ärende denna gång?

  Leif Felton, ditt äckel, har du informerat dina vänner och grannar om att du är pedofil? Om nej, dags att du gör det.

 18. Tjänstemans jägaren 23 oktober, 2016 den 01:37 #

  Jag har slutat att förvåna mig över dessa självgoda tjänstemän som vi har på våra kriminella myndigheter. Samtidigt som dom påstår att vi har Världens Bästa Djurskydd. Jag får rysningar över hela kroppen bara jag ser namnet Leif Felton. Moder Sveas egen lilla pedofil. Någon borde kanske underrätta grannarna till denna man så han inte jagar småflickorna runt kvarteren. Eftersom sådana oftast aldrig blir botade från denna sjukdom som han lider av då den sitter i huvudet och inte i tredje benet. Må dessa tjänstemän ruttna i helvetet.

  • nimby 23 oktober, 2016 den 01:46 #

   Felton är nog försiktig av sig här i Sverige men varningar till småflickorna som bor i närheten av honom är ett måste. Småflickorna i Asien är dock svårare att varna.

 19. Göran 23 oktober, 2016 den 01:30 #

  En sån fruktansvärd berättelse, och ytterligare ett exempel på att svenska myndigheter inte har varken vett eller sans och definitivt inte heller styrs av nån empati eller etik i samband med utövandet av sin makt. Leif Felton som verkar vara den främsta byråkraten bakom de beslut som lett fram till denna massavlivning av djur, är ju faktisk känd sen tidigare inlägg i denna blogg. Han är ju dömd till två års fängelse för barnsexbrott, man kan tycka (åtminstone tycker jag det) att han förverkat sin rätt att hamna i den maktposition som han nu befinner sig, med denna dom ”med sig i bagaget” men det är tydligt att de styrande inne på Länsstyrelsen i Skåne inte delar min mening. Jag tycker att de styrande i vårt land har anledning att skämmas när:

  1.Man kan behandla en gammal människa så fullständigt respektlöst

  2.Man kan utföra ett sådant fullständigt oetiskt blodbad på djur, de hanteras ju såsom
  såsom ”avfall” var är våra veganer nu som brukar skrika högt om ”djurmord” ?

  3. Man låter en till 2 års fängelse för barnsexbrott dömd brottsling besluta om vidrigheterna.

  • nimby 23 oktober, 2016 den 01:51 #

   För mig är det absolut vansinnigt att en veterinär får mörda friska djur eller besluta om att andra får göra det. Det är som att en läkare får mörda människor. Läkare och veterinärer är till för att kurera varelser – inte döda. Helvetes jävla skit.

Trackbacks/Pingbacks

 1. De sista ljuva åren | Astrids miljö- och samhällsblogg - 14 april, 2017

  […] Stig i Trelleborg som polisen masslaktade fåglar hos i höstas och redan mådde mycket dåligt, har nu fått fakturan från polisen. Han […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: