Dödslotteriet

12 Dec

Nationalekonomen Tino Sanandaji förklarar enkelt och sakligt varför det plötsligt blivit massinvandring till Sverige. Mekanismerna är inte okända för de styrande utan tvärtom en medveten politik. I hela världen finns miljoner och åter miljoner som önskar sig ett bättre liv och gärna i Sverige. Att de inte kommit tidigare beror på att det varit ogenomförbart utom för ett litet fåtal. I och med att Schengen föll, föll alla gränser inom EU och några länder till. Tino visar att det är vår politik som är själva orsaken till att folk drunknar på vägen.

Svenska politiker vill gärna framhålla att Sverige är bäst på allt. Men det finns andra modeller. Kanada har beslutat att ta emot 25.000 syriska flyktingar som väljs ut direkt i lägren och flygs i säkerhet. De får direkt uppehållstillstånd och slussas ut till privata boenden. I motsats till exempelvis Sverige, som i huvudsak tar emot ensamma män, så är det familjer som får komma till Kanada. Man har alltså förberett mottagandet och bestämt vilka och hur många som skall tas emot. Inga tältläger här inte.

10.000 skall tas emot i år och 15.000 nästa år. Alla får en hälsoundersökning, barnen får genast börja skolan och familjerna integreras direkt i samhället.

Premiärminister Justin Trudeau tog själv emot de första syriska familjerna som anlände med ett militärflygplan till Torontos flygplats. Redan där fanns personal beredda med kläder, leksaker till barnen och annat som behövdes.

Det finns inget som tyder på att inte allt fler kommer att ta risken att försöka ta sig hit. Redan står nästa våg av unga män och knackar på dörren hävdande att de flyr från fallande bomber. De kommer från Pakistan och Bangladesh.

Ett svar to “Dödslotteriet”

 1. Undrande 13 december, 2015 den 12:24 #

  Gå in på http://www.youtube.com

  Sök sen på ”immigration gumballs” så får ni se ett klipp om att immigration ska stävjas på alla sätt det går.

  Det är inte bra att blanda folk. Det leder till konfrontation, utnyttjning, rasism, krig etc.

  De som har råd flyttar till homogena områden (white flight). Jag har roat mig med att granska var de statliga rånarna, som har attackerat mig, bor och det visar sig att nästan 100% av dem bor i homogena vita områden. Detta gäller nästan alla myndighetspersoner och såklart politiker och journalister som skriker sig hesa om att Sverige ska ta emot ännu fler immigranter.

  Inte minst djuren far illa av all denna immigration som Sverige får uppleva. Immigranterna äter kött något fruktansvärt mycket och ni vet vilken typ av kött. Sverige skryter om att det har världens bästa djurskyddslagar men skrevar öppet för importen av obedövat halalkött. Jordbruksverket mörkar siffrorna om hur mycket av det aktuella köttet som importeras till landet trots att den typen är förbjuden i landet. En jävla hycklarlag alltså.

  Sen ska vi inte tala om klimatförsämringarna som kommer i spåren av immigranterna. Majoriteten av dem kommer att leva mer klimatfientligt än om de hade bott kvar i sina hemländer.

  Sen ägnar sig staten tjuven åt att stjäla djur av de svenska medborgarna, med fokus på husdjur från pensionärer. Får de in en rallarsving eller två på någon stackars djurägare så pirrar det lite extra i skrevet på dem och de flinar upp sig för varann. Som äkta ynkryggar.

  Faktum.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: