En värld som strider mot all logik

25 Sep

Det handlar inte om Alice i Underlandet, som man skulle kunna tro, utan Sverige 2015 där politiker och tjänstemän tappat all vett och sans. I juni besökte jag romernas stora läger på den ockuperade tomten mitt i Malmö. Den lär vara norra Europas största. Jag uppskattade antalet personer där till 400 st. Det antalet bekräftas nu i Uppdrag Gransknings reportage 23 september av romerna själva.

containrarContainrar och toaletter har bekostats av frivilliga men de används inte.

soporContainern är tom men drivor av sopor ligger utanför. När TV filmar börjar folket plötsligt städa.

toalettVilka ”de” är som förväntas komma och städa toaletter förklarar inte den unge mannen. Vi och romer har ju lite olika syn på renlighetsregler och romer får inte visa andra att de går på toaletten.

hukarDe hukar hellre i buskarna. Därför hjälper det inte att sätta upp toaletter. Problemet uppstår överallt. Skolgårdar, skateramper, områden bakom affärer förorenas och rastplatser stängs.

kyrkogårdenGranne med lägret i Malmö är S:t Pauli kyrkogård. Där hämtar romerna vatten i kyrkogårdens kannor, tvättar kläder, uträttar sina behov och tonårstjejerna säljer sex. Det är inte kul för personalen som skall städa och Malte Sahlgren är en av många som har klagat i skrivelser till kommunen.

Länsstyrelsen i Skåne har gått emot Malmö stad som ville stänga lägret av hälso- och miljöskäl. Beslutet överklagades men förlorades även i nästa instans. Markägaren har polisanmält och i en brottsutredning får polisen fastställa identiteter. Av någon anledning tog det sex månader att anmäla så lägret hann växa. Polisen har inte gjort något än p.g.a. alla sprängningar i Malmö, säger polischefen.

anmälanDäremot var länsstyrelsen snabb att kolla alla bilar och tält efter djur och ryckte ut med full styrka.

polisenJanne Josefsson låter uppriktigt chockad över att länsstyrelsen bryr sig mer om djur än om människor.

kontrollÄven Tobias från nätverket anslöt. Malin Larsson konstaterade att allt var utan anmärkning. De såg en katt på håll. Råttorna nämndes inte. I alla fall hittade polisen tjuvgods i en bil.

RentDetta kan nog bara hända i Sverige. En markägare får sin tomt ockuperad av utländska medborgare, Kronofogden kan inte agera utan namn, polisen får inte ta namn, stadens jurist är bakbunden. Handlingsförlamade myndigheter är bara förnamnet.

polischefenI nedanstående ljudklipp intervjuas forskaren, debattören och författaren Karl-Olof Arnstberg. Det kan höras i sin helhet under rubriken RML intervjuar. Vi tänker säkert fel. Romerna vill inte bli svenskar. Fast arbete är skämmigt, livet är klanen och sammanhållningen och deras renhetsregler är inte samma som våra.

12 svar till “En värld som strider mot all logik”

 1. Brottsoffer 15 oktober, 2015 den 02:45 #

  ”Romer får inte visa andra att de går på toaletten.”

  Jag skulle tidigare i dag in på en toalett i ett matvaruhus. En zigenerska gick ut ur toaletten och när jag gick in var toalettstolen full med gult piss (inget toalettpapper men jag antar att hon hade lagt det i papperskorgen). Dessutom fanns en blodlobba i handfatet. Hon stod i närheten när jag började hojta om äckelbeteendet. Hon sa då: Ok, ok, ok. Sedan gick hon fram och spolade bort pisset och blodlobban.

  Detta är inte första gången hon har gjort såhär utan detta har skett flera gånger. Den andra toaletten hade en stor skitkorv som någon inte hade spolat ner. Trevligt.

  Odlarna nere i Europa skriker efter arbetskraft så där kan de få hur mycket jobb som helst. Dags för dem att åka.

  • forystablogg 16 oktober, 2015 den 05:07 #

   Jag skulle nog ha förtydligat. Det gäller bara romer/zigenare emellan. Oss andra ”gadjo” bryr de sig inte om.

  • fvdfg 20 januari, 2016 den 01:40 #

   Idag var två toaletter proppade med skit i ett matvaruhus. Zigenarna spolar inte efter sig eftersom de vill att andra ska äcklas och inte använda de toaletter de använder.

   För övrigt så skrev lokaltidningen denna vecka att ”ligor från Östeuropa” har begått inbrott västra Stockholm under 2015. Polisen och länsstyreslen VÄGRAR erkänna att det handlar om zigenare. Idioter.

 2. Al Capone 27 september, 2015 den 06:29 #

  Visst är det synd om dessa Gitanos som bryter sig in i fastigheter och ockuperar dessa utan att våra myndigheter gör något. När svenskar på 60-70 talet ockuperade fastigheter så ryckte man ut med hela gardet och slog ner dessa med batonger samt häktade och omhändertog dessa kriminella ungdomar för att de inga bostäder hade. Men som sagt den egna befolkningen bryr sig våra myndigheter inte om för dessa äger ju staten Sverige ? Idag på 2000 talet så omhändertar man deras djur och barn på lögner som de konstruerar efter alla konstens regler med juridiska formler som många inte orkar ta tag i och förstår innebörden av. Vi har ju blivit ett modernt samhälle där vi skall värna om alla medmänniskor ? Titta på mig säger vår statsminister S.Löfven i FN när han håller tal inför dessa. Som själv är ett fosterbarn och tycker att alla skall ha samma chans som honom ? Visst om det han säger är sanning så all heder till honom ! Men som sagt han är Socialdemokrat i själen som förmodligen planterades av fosterföräldrarna och på den tiden så var dom stora och betraktade alla till vänster om dessa som farliga för samhället och kartlade med spioner på verkstadsgolvet samt deras fackförenings gubbar och medlemmar. Visst har Sverige alltid tänkt och stått för mänskliga rättigheter ? Nä så är det nog inte ! Inte ens idag bryr man sig ! Nu räcker det katten har drabbats av öronskabb för farbror Polisen skall bryta sig in med en ljugande inspektör från Länsstyrelsen i ditt hem och ljuga i hopa en historia som inte är förankrad i sanningen. Nä du Löfven sanningen handlar nog om pengarna som behövs i staten Outlaw ! Man försöker få till en ny grupp av människor som skall ha lägre löner för att gynna kapitalet och få igång kugghjulen i det ekonomiska samhället.I vanlig ordning tittar man på vad som händer Over There ( USA ) där detta förekommer och hjulen börjat att rulla så smått. Det bästa med 2000 talet är naturligtvis att inga spioner behövs på verkstadsgolvet då det moderna samhället man byggt upp med lagar och § gör det möjligt för dom att avlyssna alla då det i princip är omöjligt att klara sig utan hjälpmedel som data eller en I Fåne i staten Outlaw. Hur var det nu ? Jo men visst ! All offentlig makt i Sverige skall utgå från folket ? Det glömdes nog bort i hanteringen ?

  • fvdfg 20 januari, 2016 den 02:15 #

   Min katt togs för att det handlade om ”skaderisk”. Han skadades aldrig av prylarna under alla de år han bodde med mig men när han hamnade i snutens och länsstyrelsens händer så dödades han. Detta trots att han var frisk och ung.

   Tack för det, skithögar!

   När angivargrannarna fick veta detta var det inte lika roligt. Min katt var underbart gosig. Detta visste alla grannar om. Nu håller de sig mer på avstånd. Innan jävlades de gång på gång. Riktigt missunsamma och avundsjuka små jävlar med torftiga liv.

   Katter som dör av skaderisk måste vara väldigt ovanligt. Katter som dör i de aktuella myndigheternas händer är desto vanligare. Slutsatsen blir att katter ska lämnas i fred hos sina ägare.

   – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

   Apropå zigenare… de som vill ha dem här får se till att finansiera dem och se till att zigenarlägren befinner sig där de bor dvs Värmdö, Ingarö, Solna, Vaxholm… ställen där snutar och länsstyrelse-anställda har tagit sin tillflykt för att bo så vitt som möjligt.

   Jag vill INTE finansiera zigenare men har trots det tvingats att göra det genom att de har begått inbrott hos mig. De fick med sig datorer med oersättliga minnen (foton, filmer etc) och arvegods i form av guld och silver.

   Polisen gjorde inte mycket utan ifrågasatte mitt vittnesmål om att det verkligen var zigenare det handlade om. Som om jag inte känner igen zigenare.

   Tack för det, skithögar!

   • fvdfg 20 januari, 2016 den 02:18 #

    Tillägg.

    Jag blev till och med anklagad för att vara rasist när jag beskrev zigenarna som att de kommer hit utan ett skit. Kollade var snuten som anklagade mig bodde och jovisst… vitt.

 3. forystablogg 27 september, 2015 den 06:16 #

  Till polisens förtjänst skall sägas att det endast är identifiering åt andra myndigheter som de inte får utföra. I den brottsutredning som pågår mot de boende så kommer misstänkta att identifieras. Detta var bortklippt i programmet.

 4. forystablogg 27 september, 2015 den 05:54 #

  ”Om tillsynsmyndigheterna inte kan agera så godtar man att miljö- och hälsoskyddsreglerna inte gäller för alla människor, och i detta fall att svaga grupper i samhället bor på ett sätt som är skadligt för både för dem själva, och för miljön och de som bor runtomkring.” Andrea Hjärne Dalhammar, stadsjurist på miljöförvaltningen.
  http://malmo.se/Bo-bygga–miljo/Boende–narmiljo/Miljo—halsotillsyn/Aktuella-tillsynsarenden/Brannaren-19/Darfor-upphavdes-miljoforvaltningens-beslut.html

 5. Solveig Bachler 25 september, 2015 den 09:08 #

  Risken är mycket stor,l om inget görs snarast, att det går så långt som det gjort i en del andra länder. Vapen kommer att komma fram, viljan att försvara sig och sin egendom kommer att öka i takt med att de som via skattemedel skall göra det skiter i det. Polisen idag är mer villiga att biträda andra myndigheter med konfiskering av egendom och barnarov än sina grundläggande brottsbekämpande åtgärder. Jag undrar just om det är det som är slutmålet, inbördeskrig där infödingarna totalt saknar möjlighet till ett fungerande rättsmedel medans inkommande människor kommer att ha alla rättsvårdande instanser bakom ryggen. De instanser som går på skattemedel vilka infödingarna betalar in på blir bakbundna. De poliser som fortfarande är poliser i sitt tänk och handlande får inte säga ifrån och ”skvallra” för då blir de samma typ av ”paria” som de medborgare som är besvärliga och överklagar, anmäler, överprövar, bloggar, kommenterar och allt sånt som gör att en annan verklighet än den som anses pk för dagen framkommer.
  Jag fick senast idag än en gång vetskap om att vår media, även den som går på skattepengar hellre gör ett reportage om en nyöppnad bensinstation än något där journalisterna får använda sin kunskap och gräva fram skandaler. Det ska gå snabbt och vara ytligt, sen ska de sitta och läsa polissidor för att återge det som allmänheten själva kan kolla snabbare än de hinner få ut det i media. Snacka om frustrerande för de riktiga journalister som ser, vet och kanske tom förberett en och annan storskandal på ”etablissemangets bekostnad”, dvs sätta dit de korrupta tjänstemän, politiker och rättsvårdande instanser vilka tillåts härja fritt.
  Var ska det sluta?

 6. Brottsoffer 25 september, 2015 den 05:57 #

  Jag har fått påhälsning av plundrande zigenare ett flertal gånger denna sommar. Två poliser kom och förhörde mig fem minuter sen lades ärendet ner. Sista gången jag såg zigenarna kom de med mobiltelefonerna i händerna och spanade för att sedan gå vidare till en granne när de såg att jag var hemma. Grannen blev av med guldsmycken. Vem bryr sig? Poliserna lägger en massa tid och resurser på att stjäla katter och hundar från pensionärer, pensionärer som älskar sina djur. SKÄMS!

  • forystablogg 25 september, 2015 den 07:30 #

   Ja statens prioriteringar är konstiga!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: