Konsumenterna måste säga nej!

6 Jan

Publicerat onsdag 16 februari 2011 11:15

Det spelar ingen roll om vi i Sverige slår oss för bröstet och tycker oss ha världens bästa djurskydd om vi fortsätter att köpa päls! Och det spelar ingen roll om det är från vilda eller farmade djur. Marknaden är global och så länge, i bästa fall naiva, i värsta fall likgiltiga, människor vill stoltsera i andra varelsers kroppsdelar och andra tjänar pengar på det, kommer det storskaliga djurplågeriet att fortgå. Den som kan titta på filmen ovan och inte kan tänka sig in i hur det skulle kännas om man själv behandlades på detta sätt eller inte kan känna empati för andra levande och kännande medvarelser, måste enligt min mening ha en psykopatisk störning. Om det är så folk är funtade behövs ingen djurskyddslag för då bryr vi oss inte. Att som våra djurskyddsinspektörer springa omkring och fjanta med en tumstock för att ett vindskydd till frigående hästar saknar några cm är ett hån mot allt vad djurskydd heter. Skicka dem på ett studiebesök i verkligheten på en kinesisk pälsfarm! Har de inte ändrat inställning efter det så finns det inget hopp. Då har de också en psykopatisk störning.

Lämna tillbaka pälsmössan till affären och säg att du inte vill medverka till djurplågeri!

 

 • forysta
  forystator 17 feb 2011 15:30
  Tack Sara! Vad ska vi med en djurskyddslag till om inte varken konsumenter eller djurskyddsinspektörer bryr sig om djuren!

 • Sara

  tor 17 feb 2011 14:53

  Fruktansvärt. Det sätt männen hanterar djuren, lugnet och sakligheten, bevisar att de tappat all känsla för något levande. Fruktansvärda bilder, lidandet man ser i ögonen, ja det finns inga ord.

  TACK för att du tar upp sådant här och visar och skriver och påminner. Jag har spridit din blogg till vänner och bekanta och på min facebooksida. Försöker få ut ditt budskap.
  Sara

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: